//Ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας: Αν το αυτοκίνητο σου φαίνεται μπελάς, υπάρχουν λύσεις

Ασφάλεια, ΚΤΕΟ, τέλη κυκλοφορίας: Αν το αυτοκίνητο σου φαίνεται μπελάς, υπάρχουν λύσεις

Αποχαιρετώντας το σωτήριο έτος 2016, είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως οι αγαπημένοι μας πολιτικοί και οι άχαστες πρακτικές τους, τρέφονται με την αποδόμηση όλων όσων απολαμβάναμε / ουμε. Και σε έναν ιδεατό κόσμο, που δυστυχώς όσοι πλησιάζουμε τα δεύτερα ‘άντα’ λίγο-πολύ τον προλάβαμε και τον αναπολούμε, το αυτοκίνητο αποτελούσε μία από τις στοιχειώδεις απολαύσεις. Απενοχοποιημένη, σχεδόν εθιστική, με ατελείωτες άσκοπες βόλτες ακολουθώντας το δόγμα ‘σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι’. Τώρα πια, συνήθως ούτε στον προορισμό φτάνουμε, ούτε ταξίδια απολαμβάνουμε. Σ’ αυτή, λοιπόν, τη σύνθετη εποχή, γιατί να μην απλοποιούμε όσα πράγματα περνούν από το χέρι μας;
Ας παίξουμε ένα παιχνίδι. Λέγεται ‘φτιάξε τη λίστα’ και οι κανόνες του είναι απλοί. Έχετε ένα λεπτό περιθώριο να καταγράψετε όλες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Από ΕΝΦΙΑ μέχρι τέλη κυκλοφορίας, από ΦΠΑ μέχρι ασφάλεια αυτοκινήτου, από ‘αλληλεγγύη’ μέχρι ΚΤΕΟ. Το κίνημα έχει αλλάξει όνομα, συμμετέχουμε όλοι σε αυτό και πλέον λέγεται ΄πληρώνω’! Αν σας γεμίσαμε προσδοκίες, δυστυχώς πρέπει να σας προσγειώσουμε. Θα συνεχίσετε να πληρώνετε αλλά μέσω leasing μπορείτε να το κάνετε βάσει των πραγματικών αναγκών σας, είτε ως ιδιώτης, είτε ως επιχείρηση. Και το σημαντικότερο, κερδίζοντας χρόνο και μειώνοντας το καθημερινό άγχος, μιας και στον κόσμο της μακροχρόνιας μίσθωσης, φροντίζει κάποιος άλλος τα πάντα για εσάς!
Αν, λοιπόν, βρίσκεστε ενώπιον διλήμματος σχετικά με το αν πρέπει να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο ή όχι, η Leaseplan παρέχει συμφέρουσες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων, με ευέλικτες διαδικασίες και χωρίς ρίσκο!

Να τα κάνουμε και πενηνταράκια. Με τη μακροχρόνια μίσθωση καλείστε να καταβάλετε σε μηνιαία βάση ένα σημαντικό ποσό, αντίστοιχο και ενδεχομένως λίγο μεγαλύτερο από μία μηνιαία δόση δανείου για απόκτηση ενός καινούριου οχήματος. Αυτή, όμως, είναι μόνο η μισή αλήθεια. Διότι το συγκεκριμένο ποσό περιλαμβάνει και το μαξιλαράκι ασφαλείας σας έναντι των επιπλέον σταθερών, αλλά κυρίως και των απρογραμμάτιστων εξόδων. Γιατί η σωστή εξίσωση από την οποία προκύπτει το ναι ή όχι στο leasing, θα πρέπει να περιλαμβάνει το κόστος ασφάλισης του οχήματος, τα προγραμματισμένα ή τα αναπάντεχα service, το κόστος των ανταλλακτικών και πολλά, πολλά άλλα.
Σε όλα αυτά, σας κάνουν τη ζωή απείρως πιο εύκολη οι online πλατφόρμες εξυπηρέτησης πελατών MyLeasePlan. Το συγκεκριμένο app, σας επιτρέπει όχι απλώς να διαχειρίζεστε το μίσθωμά σας (ανανέωση χιλιομέτρων κλπ), αλλά και να προγραμματίζετε τη συντήρηση, τα ΚΤΕΟ, την έκδοση της κάρτας καυσαερίων, τις αλλαγές των ελαστικών και ό,τι άλλο προκύψει – τακτικό ή έκτακτο – αναφορικά με το όχημά σας. Σκεφτείτε μόνο τα πρόστιμα που ίσως χρειαστεί να πληρώσετε αν χάσετε κάποιο από τα deadlines που προβλέπονται για τα παραπάνω. Όλα αυτά είναι πιο εύκολα στον κόσμο της μακροχρόνιας μίσθωσης. Βάζοντας τα όλα στη ζυγαριά, μαντέψτε τελικά προς ποια πλευρά γέρνει…

Αν ακόμα δεν σας έχουμε πείσει, μη χαμογελάτε πονηρά, η φαρέτρα μας έχει κι άλλα επιχειρήματα. Το επόμενο θα ρίξει σαν Jenga την ατάκα “…μα δεν θα είναι δικό μου το αυτοκίνητο”. Βλέπετε η LeasePlan σας δίνει τη δυνατότητα, εφόσον έχετε ‘δεθεί’ με ένα συγκεκριμένο όχημα, να το κάνετε δικό σας μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου σας, και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή!
Αν πάλι είστε επιχειρηματίας, ακόμα και μικρής επιχείρησης με μεγάλα όνειρα, για να τα κάνετε πραγματικότητα οφείλετε να ακολουθήσετε τον μονόδρομο της ανοιχτόμυαλης προσέγγισης. Μέσω του leasing μπορείτε να αποκτήσετε σύγχρονο στόλο και ανταγωνιστικά οχήματα, αποφεύγοντας μεγάλες επενδύσεις, διατηρώντας την απαιτούμενη ρευστότητά αλλά και ηρεμία, καθώς αποφεύγοντας τα κόστη επισκευών και συντήρησης κάθε οχήματος, θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στις ανάγκες της επιχείρησής σας, χωρίς επιπλέον πονοκεφάλους.
Κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, ακολουθήστε μας στο Leaseplan.gr. κι εξετάστε τα πολλά και για κάθε γούστο Superdeals. Οχήματα μικρά ή μεγάλα, σπορ ή οικογενειακά, οικονομικά ή για large τσέπες, ότι κι αν ψάχνετε θα το βρείτε εκεί.

Ας δούμε για παράδειγμα ένα Peugeot 208, πεντάπορτο, με κινητήρα diesel 1.000 κυβικών. Μπορείτε να έχετε αυτόν τον μίνι υπερήρωα στη διάθεσή σας καταβάλλοντας από 152 ευρώ / μήνα, σε πακέτο που περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή σε εξουσιοδοτημένους συντηρητές / επισκευαστές, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χιλιόμετρα, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (Αστική ευθύνη προς τρίτους, φροντίδα ατυχήματος & ίδιες ζημίες, μερική / ολική κλοπή, πυρός, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων) με απαλλαγή 300€ + ΦΠΑ, το κόστος των τελών κυκλοφορίας, αυτοκίνητο αντικατάστασης, διαχείριση αλλά και διεκπεραίωση ατυχημάτων! Όλα αυτά αφορούν καινούριο αυτοκίνητο και με επιπλέον παροχές την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Οδηγών (210 6100050) και την Online Εξυπηρέτηση Οδηγών (MyLeasePlan & LeasePlan Greece mobile app).
Εννοείται ότι αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα. Η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές είναι μακροσκελής. Ακριβώς όπως αυτή με τους λόγους που πιστεύουμε πως σας έχουν ήδη πείσει να δείτε τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου, με άλλο μάτι!

Πηγή : oneman.gr

By | 2017-10-31T23:21:12+00:00 Δεκέμβριος 15th, 2015|Νέα|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment