Ασφάλειες 2017-11-15T18:18:14+00:00

Ασφάλειες

Η 3proBrokers ώς ανεξάρτητοι πράκτορες ασφαλειών, σχεδιάζουμε και διαχειρίζομαστε πραγματικές λύσεις σε όλους τους κλάδους της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Έχουμε επικεντρωθεί στις καλύψεις που πραγματικά αντανακλούν τις ανάγκες των πελατών μας, διαχωρίζοντάς τες σε ασφάλειες που αφορούν τον ιδιώτη, τον επαγγελματία και τον αγρότη.
Mέλος του ομίλου Entec, η εταιρία μας ιδρύθηκε με όραμα να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της, με γνώμονα τον ανθρωποκεντρικό επαγγελματισμό. Φροντίζουμε και συμβουλεύουμε ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες για τις ανάγκες τους σε όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τις απαιτήσεις τους.
Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ξεκάθαρα πελατο-κεντρική. Προσωποποιημένες υπηρεσίες που αποσκοπούν να καλύψουν κάθε σύγχρονη ανάγκη. Με εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, υψηλού επιπέδου και πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα, εξασφαλίζουμε πάντα ότι κερδισμένος είναι ο πελάτης μας!

Ασφάλειες για Ιδιώτες

Ζωή, υγεία, αυτοκίνητο….Για κάθε προσωπική ή οικογενειακή σου ανάγκη σου έχουμε τη λύση

Ασφάλειες για Επαγγελματίες

Επαγγελματικές ασφαλιστικές λύσεις για Επαγγελματίες

Ασφάλειες για αγρότες

Εξειδικευμένες προτάσεις για τον επαγγελματία της φύσης

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε την απαραίτητη πληροφόρηση για τα ασφαλιστικά προϊόντα που προσφέρουμε, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε μαζί μας, με κάθε μέσο, ψηφιακό και μη, ενώ θα ήταν τιμή μας μία επίσκεψη στα γραφεία μας για να συζητήσουμε και από κοντά για την ασφάλιση που σας ενδιαφέρει.