Ασφάλειες για Ιδιώτες 2017-11-17T21:32:04+00:00

Ασφάλειες για Ιδιώτες

Ζωή, υγεία, αυτοκίνητο….Για κάθε προσωπική ή οικογενειακή σου ανάγκη σου έχουμε τη λύση

Ζωή : Αν η ασφάλεια του αυτοκινήτου μας κρίνεται απαραίτητη, τότε η ασφάλεια της ζωής μας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Πρώτα απ’ όλα για την προστασία της οικογένειάς μας και του εαυτού μας από απρόβλεπτα περιστατικά που μπορεί να μας στερήσουν τους δικούς μας ανθρώπους ή την ικανότητα μας για εργασία οδηγώντας σε υποβάθμιση του βιωτικού μας επιπέδου

Υγεία : Πρώτα α’ όλα η υγεία μας. Η υγεία μας είναι το παν στη ζωή μας. Χωρίς αυτήν είμαστε ανίκανοι να κάνουμε και να χαρούμε οτιδήποτε. Όταν αυτή απειλείται , θέλουμε σίγουρα μια γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με τον γιατρό που ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε. Μήπως όμως αυτή η περίπτωση δεν έχει συμπεριληφθεί στον οικονομικό μας σχεδιασμό ή οικονομικός μας σχεδιασμός έχει αλλοιωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και τελικά τη δύσκολη στιγμή βγαίνουμε εκτός προυπολογισμού, ρισκάροντας το πολυτιμότερό μας αγαθό? Στη 3probrokers μπορούμε να σας προσφέρουμε τη λύση που ζητάτε, στο κόστος που σας ταιριάζει ώστε να νοιώθετε ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Σύνταξη : Με πλήρη επίγνωση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου, από τη στιγμή που σταματά να εργάζεται, τη συστηματική απαξίωση των συντάξεων που όλοι οι Έλληνες βιώνουμε, η 3probrokers σας εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για μία άνετη ζωή, αφού μπορεί να σας προσφέρει “επικουρικά” κεφάλαια για ενίσχυση της συντάξεως σας.

Τα πρόγραμματα μας σας παρέχουν:

  • Υψηλό εφάπαξ στη λήξη της περιόδου ασφαλίσεως ή
  • Υψηλή ισόβια μηνιαία σύνταξη, ετησίως αυξανόμενη
  • Εγγύηση εξακολουθήσεως πληρωμής της μηνιαίας συντάξεως κατά τα 2/3 στη/στο σύζυγο, σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου.

Εσείς, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας, καθορίζετε το ύψος της ετήσιας αποταμιεύσεως που θέλετε να διαθέσετε και ανάλογη θα είναι και η απόδοση του προγράμματός σας στη λήξη.

Εισόδημα : Ασφάλεια εισοδήματος. Στη 3probrokers σας βοηθάμε να προστατεύσετε το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο. Έτσι είστε σε θέση να εξασφαλίσετε την εύρυθμη διαχείριση των υποχρεώσεών σας και της οικογενείας σας σε περίπτωση αδυναμίας σας για εργασία λόγω ανικανότητας από ατύχημα ή και από ασθένεια, αφού σας αναπληρώνεται το απολεσθέν εισόδημά σας (μετά από μικρή περίοδο αναμονής). Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα 18-55 ετών που εργάζεται και επιθυμεί ακόμη και σε ενδεχόμενη προσωρινή ανικανότητά του για εργασία εξασφαλίζοντας το ημερομίσθιό του.

Αυτοκίνητο : Το αυτοκίνητό αποτελεί σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Στη δουλειά , στα ταξίδια , στις βόλτες μας είναι ο πιο πιστός μας σύντροφος. Επίσης αποτελεί σημαντικό κομμάτι της περιουσίας μας, και η ασφάλειά του είναι υποχρεωτική. Ο κίνδυνος στους δρόμους είναι μεγάλος και τα ατυχήματα συχνά, όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε οι ίδιοι. Στις δύσκολες στιγμές εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα σας, να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία μας ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε σε περίπτωση ζημίας, αλλά και να βρούμε τις καλύτερες τιμές στα ασφάλιστρα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Σπουδές : Ποια είναι τα σχέδια σας για το παιδί σας; Θα θέλατε να του δώσετε τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχει στη ζωή του; Υπάρχει πολυτιμότερο εφόδιο από τις σπουδές του? Θα θέλατε να το δείτε επιτυχημένο επαγγελματία; Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του…Ένα πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε για το παιδί σας: την αμέριστη οικονομική βοήθεια σας για να σπουδάσει και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του. Και το εξασφαλίζει ότι κι αν συμβεί σε εσάς, γιατί το συμβόλαιο προβλέπει ακόμη και την συνέχιση της αποταμίευσης σε περίπτωση ανικανότητας του γονέα (κάτι που δεν μπορεί να γίνει π.χ μέσω ενός λογαριασμού τραπέζης).
Τα συμβόλαια σπουδών επιπλέον είναι ευέλικτα και σας δίνουν την δυνατότητα extra καταθέσεων όποτε αυτό είναι δυνατό προκειμένου να βελτιώσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Κατοικία : Πόσες φορές έχετε αισθανθεί απόλυτα ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας; Τώρα πια δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Η 3probrokers σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες δημιούργησαν προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, τα οποία σας προσφέρουν εξασφάλιση με χαμηλό κόστος. Επιπλέον, είναι προγράμματα απλά, περιεκτικά, με σύγχρονες και ουσιαστικές καλύψεις.Η ασφάλεια κατοικίας είναι ένα σχέδιο εξασφάλισης της περιουσίας σας είτε αυτή αφορά στο κτίριο, είτε σε έπιπλα, συσκευές κτλ. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν και αύριο ότι κι αν συμβεί, θα πρέπει να εντάξετε την ασφάλεια κατοικίας στις πάγιες δαπάνες σας και να ελέγχετε μια φορά το χρόνο με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο τις καλύψεις, τους όρους και τις αξίες (που κάθε χρόνο ίσως να αλλάζουν). Ζητήστε μας σήμερα κιόλας να σας ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα κατοικίας, και θα σας στείλουμε την πρόταση μας μέσω e-mail.

Σκάφος : Η απόδραση στη θάλασσα αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς τρόπους διασκέδασης και αναψυχής. Πόσο μάλλον όταν διαθέτεις το δικό σου σκάφος αναψυχής ανεξαρτήτως είδους και κόστους. Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι και αυτή υποχρεωτική από το νόμο αλλά και καθ’ όλα σημαντική λόγω των μεγάλων κινδύνων που εγγυμονεί η θάλασσα και το απρόβλεπτο των καιρικών συνθηκών. Ακόμα όμως κι αν γνωρίζετε τα πάντα για το αγαπημένο σας σκάφος, δεν μπορείτε να προβλέπετε κάθε φορά τους κινδύνους που τυχόν απειλούν τόσο αυτό όσο και εσάς ως ιδιοκτήτη. Για αυτό, η 3probrokers απευθύνεται τώρα στους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, παρέχοντας ασφάλεια σκάφους διαφόρων κατηγοριών, όπως ιστιοφόρου, μηχανοκίνητου και ταχύπλοου.

Νομική Προστασία : Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι’ αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη. Η 3probrokers διαθέτει μια σειρά προγραμμάτων νομικής προστασίας που απευθύνονται σε όλους εσάς και αφορούν σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας: ιδιώτης, οικογενειάρχης, αυτοκινητιστής, επαγγελματίας, επιχειρηματίας, όλοι μπορείτε να βρείτε το ασφαλιστικό πακέτο νομικής προστασίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με εξαιρετικά προσιτό κόστος, πανευρωπαϊκή ισχύ και αμεσότητα, 24 ώρες το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Αστική Ευθύνη : Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης ως νομικού όρου πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Το γενικό και ευρύ νόημα του ορισμού αυτού δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου που προκάλεσε την ζημιά. Με τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης για Ιδιώτες είστε ήσυχος ότι σε περίπτωση που προκληθεί άθελα σας ζημιά ή βλάβη προς τρίτους, το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας θα τους αποζημιώσει.

Άμεση βοήθεια : Όποια και είναι η ανάγκη λόγω ενός έκτακτου ή απρόβλεπτου γεγονότος, με τις ασφαλιστικές λύσεις που σας προτείνουμε είναι βέβαιο ότι θα έχετε ένα ισχυρό συμβόλαιο ως σύμμαχό σας για άμεση βοήθεια.

Προσωπικό ατύχημα : Τα ατυχήματα αποτελούν μία δυσάρεστη αλλά καθημερινή πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η Ελλάδα κατέχει την 1η θέση σε τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό, τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να μπορούμε να προστατευτούμε από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός ατυχήματος. Στη 3probrokers έχουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις.

Ταξιδιωτική Ασφάλεια : Σε κάθε σας ταξίδι, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με οποιοδήποτε μέσο και αν ταξιδεύετε, η 3probrokers σας παρέχει μέσω του δικτύου ασφαλιστικών εταιρειών που διαθέτει την εξασφάλιση ότι θα αναλάβει για λογαριασμό σας την πλήρη διαχείριση κάθε έκτακτου περιστατικού.

Αποταμίευση – Επένδυση : Η αποτεμίευση είναι αρετή. Ειδικά σε χρονικές συγκυρίες όπως η δεδομένη που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες. Ελάτε στη 3probrokers να σχεδιάσουμε μαζί το αποταμιευτικό/ επενδυτικό σας πρόγραμμα και εξασφαλίστε ένα ευήμερο μέλλον για εσάς και την οικογένειά σας!

Δείτε όλα μας τα προγράμματα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλειες για Ιδιώτες
  1. EmailPhone